Riactivate het beste in jou

riactivate batterij

Graag activeer ik het beste in jou en wat voor jou nodig is om jouw beste versie van jezelf te mogen zijn. Het is ieders geboorte recht om hier op de wereld te zijn en er het beste van te maken ondanks de ervaringen die we hebben meegemaakt en een mogelijk gemis van erkenning of hechting in onze beginjaren. Elke dag hebben we de keuze om uit onze slachtofferrol te stappen en te veranderen. Gezien iedereen uniek is en zonder handleiding bij me binnenkomt is een persoonlijke aanpak voor mij heel belangrijk. Dankzij de vele opleidingen, eigen ervaringen , mijn sterke intuïtie , mijn hart op de juiste plaats, ga ik innerlijk "weten en voelen " wat voor jou de beste manier is om samen aan te slag te gaan. Voor een goed resultaat werk ik graag met een traject van 4 sessies met een minimumduur van 1.5 uur per sessie. Eén sessie wordt aangerekend aan 85 euro. Dit traject zal jou al danig positief veranderen en inzichten geven. Anderzijds is werken aan en met jezelf een proces van jaren en om optimaal te groeien wil ik jou ook een opvolgingstraject aanbieden voor een duur van 6 of 12 maanden.

Riactivate het beste in jou en/of jouw team

Of heb je nog vragen? Maak dan een afspraak.

Wat andere over mij zeggen