Wat andere zeggen

2 sessies - 26/12/2019
Read More
Tijdens intakegesprek wist je vrij snel de vinger op de wonde te leggen. Een nieuwe benadering van situaties werd ingeoefend, getoetst en ik was klaar om deze in het dagelijkse leven uit te testen. Tijdens ons vervolgafspraak deze benadering besproken en nuttige tips & tricks meegekregen. Ik ga voortaan zonder lood in mijn schoenen naar het werk. dankuwel !
Nieke - 10 minuten - IEMT -31/08/2018
Read More
ik heb jarenlang zoveel angst gehad voor liften. Ik herinner mij nog als 25 jarige dat ik met mijn vriendin te voet tot de 11e verdieping ging omdat ik niet met de lift wou gaan. Heel mijn leven heb ik liften vermeden tot nu met panische angst en nooit gedacht dat ik er alleen ooit zou in durven stappen.Steeds een hemelse schrik zelfs als anderen met me mee gingen. ik ben nu 95 jaar en verblijf in het rusthuis waar ik de lift moet gebruiken als ik naar beneden wil. Dankzij ons Ria durf ik nu de lift alleen te nemen. Deze week heb ik zelfs een man die niet goed kon zien geholpen en hem begeleid met de lift naar beneden. Nu ik de lift alleen in durf te gaan, moet ik niet meer op anderen wachten en kan ik, als ik zin heb in een ijsje, nu gewoon naar beneden naar de cafetaria voor een ijsje te halen. Dat voelt nu zo goed ! en dat is dankzij ons Ria
Luc , intake + 3 sessies hypnotherapie, control system, NLP, IEMT periode van 7 januari 2019 tot 3 mei 2019
Read More
Beste Ria, Ik zat al een hele tijd met muizenissen in mijn hoofd, was negatief ingesteld en niet gelukkig. Op allerhande manieren probeerde ik mijn gelukkige ik terug te vinden. Al snel kwam ik tot conclusie dat ik het niet alleen kon en hulp nodig had. Al mijn moed bij elkaar geraapt en een psychologe gecontacteerd en afspraak gemaakt. Ook als stond ze professioneel aangeschreven was het een regelrechte ramp voor mij. Ik leg mijn ziel bloot en zij noteert en kijkt naar de klok. Ik was dus nr zoveel die bij haar zat maar ok ik gaf het een tweede kans. Echter door een werk-gerelateerd probleem kon ik mijn afspraak niet na komen. Ik bel haar en het enige wat haar kan schelen was haar 50€ die ze mis liep. Er was geen gesprek met haar te voeren, ze moest haar 50€ ontvangen. M.a.w. helpen, neen, de eurootjes, daar ging het bij haar om. Ben boos en vooral heel teleurgesteld het gevraagde geld in haar brievenbus gaan steken. Tot zover het vertrouwen! Ik had mijn ziel opengelegd, mij kwetsbaar opgesteld en ik was in haar ogen enkel eurootjes. Vertrouwen weg! Tot een collega van mij mijn teleurstelling zag. Na mijn verhaal in het kort gedaan te hebben stond ze erop dat ik met u contact zou opnemen. Zij stond garant dat ik bij u niet teleurgesteld zou zijn. Met een heel klein hartje contact opgenomen, mijn vestiging rond mij zou niet meer belegerd worden. Groot was mijn verbazing dan ook tijdens ons eerste gesprek. De plaats waar we zaten was niet koud en kil, maar warm en rustgevend. In de verste verte was er geen klok of GSM te bespeuren, wat voor mij al een ander gevoel gaf. Je hebt mij stapje voor stapje verteld hoe je te werk ging. Kort gezegd, ik vertel, ik stop, ik vraag, niets moet, alles kan. Je luisterde en analyseerde mij als een mens. Stelselmatig voelde ik mijn vestiging rond mij zachter worden. Zelfs op onze eerste afspraak hielp je mij al met tips en trics. Zo volgden er nog 3 sessies. Tijdslimiet was er niet. Subtiel kwam je te weten wat mijn wondes waren. Die werden dan aangepakt , die liet je verzachten of zelfs verdwijnen. Mijn vertrouwen kwam terug, mijn geloof kreeg terug een boost. Je leerde mij hoe ik met verdriet moet omgaan, hoe ik tegenslagen kan verwerken, kortom je leerde mij terug gelukkig te zijn. Onze laatste sessie veranderde alles. Ik dacht, en vertelde u, ik ben er! Alles loopt vlot, het is gelukt. Ik wist niets negatief meer te vertellen. Tot u er weer in slaagde mijn grootste verdrongen pijn naar boven te halen. Je hebt mij een reis laten maken van kind tot nu, je hebt mij op mijn reis begeleid en ik heb kunnen vergeven. Ik heb kunnen los laten en ik heb kunnen laten gaan. Ria, ik ben u zo dankbaar dat u mij als mens hebt behandeld! Er zijn geen woorden voor, maar als ze tegen mij zeggen, engelen bestaan niet, dan kan ik met zekerheid zeggen dat ik er toch één ken! En ja, Ria, dat ben jij. Jij hebt mij terug de kracht gegeven om gelukkig te leven! BEDANKT.
Sigrid, intake + 3 sessies ​periode 4 februari 2019 - 22 februari 2019
Read More
Liefste Ria Bedankt dat jij mij de kans hebt geboden om te werken aan mezelf. Bedankt dat jij me leerde hoe mijn verbeelding helend kan zijn. Bedankt om de tijd die je stak in mij, om mij te sturen, te begeleiden naar een gelukkigere persoon, om de angst te verdrijven, te zien wie ik werkelijk ben. Zonder jou had ik vandaag nog niet gestaan waar ik nu al sta, Bedankt en van harte een welgemeende dikke dank u wel !
DL , toepassing control system (intake + 3sessies) periode 5 november 2018 - 14 januari 2019
Read More
​‘Control system’ heeft mij persoonlijk een groter gevoel van eigenwaarde gegeven, meer zelfvertrouwen in het eigen zijn en kunnen. De sessies waren uiterst leerrijk . Ze geven een ruimer inzicht in en brengen je tot de essentie van je persoonlijkheid . Het was een geweldig positieve ervaring die ik dagdagelijks in mijn werkomgeving kan meegeven aan jonge mensen om op hun beurt met plezier en vertrouwen op het podium te staan. Ria is een warme, sensitieve persoon die op een subtiele manier het positieve in jezelf naar boven brengt. Jammer dat ik deze ervaring niet eerder kon meemaken.
3 sessies - 24/9/2019
Read More
Ik ben bij Ria terechtgekomen via een vriendin. Het doel was om vanuit de complexiteit van een relatie specifieke issues te kunnen doorgronden omtrent mijn persoonlijkheid. Door middel van gepaste technieken, heeft Ria me geholpen om dichter bij mezelf uit te komen. Mensen hebben nood aan begeleiding in deze (te) snel veranderende samenleving! Van harte bedankt Ria, we zien elkaar nog. Alle succes!
Inge - 2 sessies - hypnose -27/07/2019
Read More
​Ik ben altijd al een nagelbijter geweest, sinds mijn vroege kinderjaren ... Met Nieuwjaar kreeg ik van mijn partner een waardebon voor 2 hypnosesessies, in een poging eindelijk komaf te maken met dit nagelbijten ... Vrijdag 15 februari was het zover ... Na een kort intake gesprek bracht Ria me voor de 1ste maal onder hypnose en sprak ze mijn onderbewustzijn aan om komaf te maken met het nagelbijten en liet ze mij beelden oproepen van lange, mooie nagels ... Na deze 1ste sessie onmiddellijk gestopt in de winkel voor een assortiment nagelverzorgende productjes 🙂 .... Na die 1ste sessie - telkens ik naar mijn nagels keek - kwam steeds in mijn hoofd het zinnetje terug 'mooie, lange nagels' ... en heb ik er niet meer op gebeten. Onze vervolgafspraak vond 2 weken later plaats ... Ondertussen zijn we 5 maanden verder en heb ik niet meer gebeten! Wat ben ik blij dat mijn partner het initiatief genomen heeft (want zelf had ik de stap niet durven zetten) en dat ik zo bij Ria terecht gekomen ben!
​Evy - sessies hypnotherapie - getuigenis mei 2019
Read More
Ik ben bij Ria terechtgekomen via een advertentie en dat is al enige tijd gelden -begin 2018. Mijn ervaring ? “geweldig” ! Je voelt je geen nummer en of “ok het uur is om” Jij telt en niet het geld. Ik heb voor mijn problemen al veel verschillende kanalen en manieren aanvat om toch wel het meeste te halen uit hypnose. Ik kan het iedereen aanbevelen. En ik kom met veel plezier terug! Toen ze door had dat mijn doel mijn doel niet kon zijn omdat er eerst andere dingen moeten worden opgelost zijn we daarmee aan de slag gegaan. Met mijn toestemming wel. Ik ben heel dankbaar voor haar inzicht. Ik maak gebruik van de tips en oefeningen die ze mij gaf en ook beluisterde ik meermaals de audio ’s. Wanneer ik nog eens met een probleem kamp dan zal ik zeker terug gaan en ik heb haar ook al aanbevolen bij anderen want ook al is heel mijn verhaal privé en te complex om neer te pennen, als je kampt met kinder - en of jeugdblokkades, Opgekropte energie is het de moeite om jezelf te zien zoals je bent, te zien dat er wel degelijk oude blokkades aan de oppervlakte kunnen komen om ze een plaats te geven. Het belangrijkste is om je open te stellen en erin te geloven. Go for a better version of you!
Anneke toepassing control system (intake + 3 sessies) periode 22 december 2018- 26 januari 2019
Read More
Communiceren met mijn onderbewustzijn. Echt waar! Hoe kwam ik daar terecht? Door opzoekingswerk voor mijn zoon. Wie ben ik? Een zeer realistische actieve vrouw die fulltime gaat werken. Wat zoek ik? Innerlijke rust! Elke keer stranden met het gevoel het is niet goed genoeg wat ik verwezenlijk heb bracht me in moeilijke situaties. Zowel voor mezelf als de buitenwereld. Kende ik deze methode? Nee maar ging er met een open geest naar toe. Blijf je bij bewustzijn? Honderd procent! Heeft het geholpen? Absoluut! Van de eerste sessie? Neen. Vanaf de derde sessie was het een schot in de roos. Bij wie kwam ik terecht? Een zeer warme realistische vrouw met een positief energieveld maar beide voeten op de grond. Ze neemt de tijd om je goed te doorgronden en te begrijpen kortom een fijne iemand. Hoe gaat ze te werk? Enkele sessie (3) Kennismakingssessie en nagaan of je geschikt bent om op deze manier te communiceren met je onderbewustzijn. Heel eenvoudige opdrachten. De tweede sessie bestaat eruit dat je plaats neemt in een comfortabele zetel. Probleemstelling nogmaals juist bepalen. Geen nood ze helpt je wel om de juiste woorden te vinden. Dan ga je rustig zitten ontspannen via je je hand en vingers legt ze de ja en neen signalen vast met het onderbewustzijn. Geloof me dit is moeilijk om te vaten als buitenstaander. Maar het gebeurde en het ging goed. Wauw wat kwam ik allemaal te weten! We gingen ook résetten en mocht ook zelf résetten. De rest moet jezelf maar zelf komen ervaren. Bij de afronding vraagt ze steeds hoe je het hebt beleefd? Een niet onbelangrijke vraag als je soms op nare ervaringen stoot! Bij derde sessie vraagt ze naar het resultaat. Wees eerlijk en open want soms is er zoveel weerstand dat uit jezelf komt! Opgelet dat doe jezelf! We brengen terug concreet het probleem onder woorden. Vervolgens deden terug hetzelfde als bij de tweede sessie maar werken tegen de weerstand die ik biedt. Op het einde wordt de sessie afgerond met een bevraging naar het gevoel en ervaring. Aan wie kan ik het aanraden? Het is toegankelijk voor iedereen en ik voel me nu een ander mens! Bedankt Ria Ik voel de positieve energie nog altijd groeien en de onrust in mezelf is nu verdwenen De zware rugzak die ik nu reeds 30 jaar droeg is nu verlicht. De knoop in mijn maag is weg. Je bent een fantastisch iemand. Anneke
Els, toepassing control system + IEMT + NLP (intake + 3sessies) periode 4 december 2018 -4 februari 2019
Read More
​‘Lieve Ria, Bedankt voor jouw tijd en positieve energie. De verschillende technieken die je beheerst en gebruikt zoals hypnotherapie en IEMT hebben ervoor gezorgd dat ik bepaalde gevoelens en gedachten patronen heb kunnen resetten. Ik vergeet nooit het moment dat we tijdens de 3 de sessie op mijn zwakke punt stuitte, waarop ik steeds vastliep. Het was een zeer emotioneel moment. Er viel letterlijk een loodzware rugzak van mij af. Wat een verlichting, Ik voel mij een ander mens!! De tips die je me gaf pas ik nu dagelijks toe en dat maakt dat ik me veel sterker en zelfverzekerder voel. Ria, je bent een uitzonderlijk warme, lieve, sensitieve vrouw met een heel groot hart. Zo dankbaar dat ik je heb leren kennen.