ZELFSTURING ALS BASIS VOOR EEN MOEITELOZER SAMENWERKEN

Ik herinner mij nog goed de zoekende beginjaren als leidinggevende. Als kapitein van de vloot wankelde ik ook soms waardoor ik mezelf in vraag ging stellen. Dankzij vele cursussen en selfcoaching ontdekte ik handvaten en tools om meer controle los te laten en een werkomgeving te scheppen vanuit gelijkwaardigheid en moeiteloosheid, rekening houdende met de behoeften van medewerker, klant en bedrijfsresultaten én die van mezelf. Ik begeleid jou graag in die transformatie.

HERKEN JIJ DEZE UITDAGING(EN)?

Ontdek dan zeker mijn aanbod naar meer zelfsturing en om deze uitdagingen samen aan te gaan waarbij je van binnenuit steviger staat en de handvaten hebt om je team moeitelozer te leiden.

AANBOD VOOR ZELFSTURING

Aan het stuur staan van een vloot is net als het behalen van je vaar- of rijbewijs. Je leert het niet als kind op school en diegene die er vol zelfvertrouwen en zonder handleiding aan beginnen kunnen wel eens tegen hindernissen aanbotsten. Je houding en je gedachten bepalen mee jouw vooruitgang en ook een goede begeleider is van uiterst belang zodat je veilig en met vertrouwen van start kan gaan. Samen gaan we voor een behouden vaart.

INDIVIDUELE BEGELEIDING

Leer je eigen boot beter kennen
en kom aan het roer van je leven

Samen met mij op weg via  persoonlijke of loopbaanbegeleiding 

JOUW UITDAGING


Soms willen we wel vooruit en toch lukt het niet.  Er is nog iets in de onderstroom, iets dat niet echt zichtbaar is maar ons toch hindert om vooruit te gaan. Het is belangrijk dat jouw eigen schip vooruit kan en jij je eigen vaartuig voldoende kent en in orde hebt voor je een vloot kan aansturen. We dragen allen ervaringen mee uit ons verleden en deze kunnen zich ontwikkeld hebben als kleine of grotere trauma’s, gedachten waar we iets dieper kunnen op ingaan tijdens een persoonlijke begeleiding. Misschien zijn er nog specifieke ervaringen uit het verleden die jou nog hinderen. Misschien is er nog nood aan meer zelfkennis, meer energie, meer zelfliefde.

DE OPLOSSING

Tijdens een individueel traject gaan we heel diep in op jou als kapitein van je vloot en zorgen we dat jouw onderstoom als gedachten en ervaringen jou gaan ondersteunen zodat je beter en fijner je koers kan houden. Via verschillende tools en technieken help ik jou in meer zelfkennis en om belemmerende en te zware bagage die je meedraagt uit het verleden over boord te gooien.

WAT ZIT ER IN HET TRAJECT?

Het traject zal standaard bestaan uit een intake en 3 afspraken maar kan aangevuld worden met extra sessies indien hier een vraag voor is.

PRAKTISCH 

Afhankelijk van het thema kunnen deze sessies online,  in mijn praktijk of op andere locatie plaatsvinden. Wanneer er een mogelijkheid is tot loopbaancheques kunnen deze hiervoor worden ingezet

DOE JE MEE?

Wil jij jezelf beter kennen en de onderstroom in de juiste richting? Wil jij meer zelfkennis, eigenwaarde en vertrouwen ? Dan is dit traject zeker iets voor jou !

GROEPSBEGELEIDING

Leer je eigen boot kennen en je verhouding met de vloot

Samen op weg met andere startende, groeiende leidinggevenden 

JOUW UITDAGING

Vaak hebben we als leidinggevende de angsten om het niet goed genoeg te doen en dat is voor velen herkenbaar Bepaalde overtuigingen of nog te weinig ervaring kunnen ons vastzetten of zorgen dat we niet moeiteloos voortuit kunnen. Regelmatig nemen we als leidinggevende veel taken op onze schouders en menen we voor alles en iedereen verantwoordelijk te zijn. Het lijkt alsof we alles moeten weten en kennen en alle ballen in de lucht moeten kunnen houden. Vaak is een work/life balans en zelfzorg zoek. We willen controle houden en leggen de lat hoog en voelen een druk vanuit de klant, de medewerker en de directie.Misschien is er nog nood aan meer handvaten, meer zelfzorg, meer energie en meer zelfliefde  

DE OPLOSSING

Samen met een groepje van 10 leidinggevende gaan we samen op reis voor een aantal maanden waarbij we mekaar ondersteunen, motiveren , inspireren en zet ik al mijn kennis en ervaringen in, alsook handige tools om jou een fijnere en snellere vaart te laten nemen tesamen met jouw vloot.

WAT ZIT ER IN HET TRAJECT?

Het traject zal bestaan uit online inspiratie video’s die tweewekelijks worden vrijgegeven en kunnen gevolgd worden op een moment dat het jou past en daarbij aansluitend  tweewekelijkse Q&A sessies waar vragen en ervaringen kunnen gedeeld worden

PRAKTISCH

Binnenkort start er een traject   Laat alvast jouw interesse weten en ik houd jou op de hoogte 

DOE JE MEE ?

Wil jij meer handvaten en meer richting om aan het stuur te staan van jouw vloot en wil je inzichten ontvangen en ervaringen en oplossingen delen met gelijkgestemde ? Dan is dit traject zeker iets voor jou !
"Een vogel is niet bang dat de tak breekt omdat hij vertrouwt op zijn sterke vleugels."
adelaar-300x1942

JOUW INNERLIJK KOMPAS

Hoe meer jij kan rekenen op jouw innerlijk kompas, hoe beter en sneller jij koers kan houden en anderen mee kan nemen in de juiste richting.  Misschien heb jij sinds kort een (nieuwe) vloot onder jouw verantwoordelijkheid en ervaar je heel hindernissen en een woelige zee en ben je op zoek naar een inspirator en motivator met ervaring die jou sneller en met meer kennis en handvaten op koerssnelheid kan brengen naar het beste resultaat. 

Heel welkom voor een gratis kennismakingsgesprek

DE TRAJECTEN KORT SAMENGEVAT

VOOR WIE?

HOE?

HET EFFECT?

Onze klanten en partners