DE TOOLS NAAR MEER MOEITELOOSHEID

Hoe fijn is het niet als leidinggevende zelf aan de slag te gaan met je team. Samen vaardigheden trainen op een laagdrempelige manier. Door de vorm van spel ook te zorgen voor meer betrokkenheid , fun, samenwerking, veiligheid en verbinding. Geen powerpoint, geen zware theorie maar ervaringsgericht van elkaar leren en ieders talent hierbij betrekken. Ik weet uit ervaring dat dit de bedrijfs- en teamresultaten ten goede komt. Samen vooruit en leren van elkaar. 

HERKEN JIJ DEZE UITDAGING(EN)?
HEB JIJ MEDEWERKERS...

Ontdek dan zeker hieronder het aanbod tools die jou en je team handvaten geven om samen deze uitdagingen aan te gaan en op te lossen zodat je weer samen aangenaam op koers zit.

AANBOD TOOLS

Deze tools zorgen dat je wel samen vooruit kan en hebben als voordeel dat ze klant- en klaar zijn, heel flexibel bruikbaar zijn en toepasbaar in een werkomgeving. Ze zorgen voor een leereffect en verhoging van de vaardigheden van jou als leidinggevende alsook voor jouw team. 

KANSMAKERS

Leer moeitelozer samen oplossingen vinden

Met deze tool heb je een gespreksmethode in handen om samen met je team in dezelfde richting te gaan. 

JOUW UITDAGING

Vragen als hoe kunnen we koers houden, wat houdt ons in beweging, hoe kunnen we samen sneller vooruit, wat zijn mogelijke hindernissen, waar zijn we trots op, hoe zorgen we ervoor dat we van mekaar kunnen leren en verbindend communiceren, waar willen we naartoe met onze vloot , hoe zorgen we ervoor dat niemand achterblijft of uit de boot valt …. 

DEZE TOOL ALS OPLOSSING

Medewerkers krijgen een gelijkwaardige kans om vanuit hun eigen talenten, persoonlijkheid en ervaringen mee te werken aan optimalisatie en vernieuwing met als resultaat betere resultaten, meer groei, betrokkenheid, minder burn-out en verloop en meer zelfsturing. 

Met het spel ‘Kansmakers’ bezit je een efficiënte gespreksmethode om tot out-of-the-box oplossingen te komen. Zeker heel nodig in deze uitdagende tijden. 

WAT ZIT ER IN DE DOOS?

 In de doos zit een handleiding voor gebruikers en boordevol tips om mee aan de slag te gaan. 

 • Speldoek dat heel handig is om overal mee naartoe te nemen – cirkelvorm die zorgt voor verbinding
 • De handleiding zodat je er vlug mee wegbent 
 • 32 themakaartjes die jou alvast inspiratie geven om mee aan de slag te gaan
 • Actiefiches zodat alle oplossingen kunnen worden verankerd binnen jouw team 
 • 400 ideeënkaartjes 
 • een login met online omgeving en online training  rond verbindende communicatie en voor verdere co-creatie
 • online actiefiche en support
 • 3 zandlopers voor de timing 

CUSTOMER EXPERIENCE

Leer moeitelozer samen de klantentevredenheid verhogen

Met deze tool heb je goud in handen om samen met je team een betere verbinding te maken met je klanten. 

JOUW UITDAGING

Als leidinggevende in een dienstverlenende omgeving is het niet altijd evident om te zien en te horen hoe jouw medewerkers in communicatie gaan met de klanten. 

Afhankelijk van je ervaringen en jouw persoonlijkheid kan het moeilijker of juist gemakkelijker zijn om de juiste woorden te vinden tijdens vervelende klanten situaties. 

DEZE TOOL ALS OPLOSSING

Deze kant en klare tool geeft jou en jouw team de mogelijkheid om proactief aan de slag te gaan en niet te wachten tot de klachten zich opstapelen of klanten de samenwerking stopzetten. 

Je leert van mekaar en het leert je ook om in de schoenen van de klant te gaan staan. 

Deze game based learning tool beschikt over eindeloos veel toepassingen en uren speel en leerplezier.

WAT ZIT ER IN DE DOOS?

In de doos zit een handleiding voor gebruiken en 4 thema’s om mee aan de slag te gaan.

 • pika magia leert jou om op een speelse wijze cactuswoorden te verbannen en het vinden van magische woorden die leiden tot meer verbinding met je klanten
 • Inferno bestaat uit allemaal vervelende situaties waar je als klant in kan terechtkomen en je als team over in gesprek gaat door ze te rangschikken van kwaad naar erger. Ook de duivel speelt hier mee en zorgt voor fun en spanning 
 • Komplimento het kleinste spel dat zorgt voor improvisatie van krantensituaties aan de hand van figuren en er is altijd applaus 
 • Dilemo maakt het mogelijk om moeilijke situaties die zich kunnen voordoen, vooraf bespreekbaar te maken en zo te zorgen voor een gezamenlijke richting van aanpak en goede klantentevredenheid of NPS score 

FEEDBACK@WORK

Leer moeitelozer samen feedback geven

Met deze tool kan je in een open communicatiesfeer op een positieve manier aan mekaar feedback geven.

JOUW UITDAGING

Vaak is het gemakkelijker om anderen te vertellen wat je stoort aan de andere dan rechtstreeks in gesprek te gaan met de persoon waar het over gaat.

Meestal uit goede bedoeling omdat je de andere niet wil kwetsen of uit angst om niet begrepen te worden, omdat je het jouw taak niet vindt of wat ook als reden kan worden gegeven om feedback te vermijden. 

Toch is feedback geven heel erg belangrijk en hebben we als kind vaak niet geleerd hoe we dit constructief en verbindend met de anderen kunnen doen.

DEZE TOOL ALS OPLOSSING

Deze klant en klare tool die ook ontwikkeld is door mensen met kennis en ervaring zal jou en jouw team helpen om op een laagdrempelige manier samen in gesprek te gaan en mekaar op weg te helpen door op een fijne manier feedback in te oefenen. 

Deze tool is ontwikkeld door Way2paly ISM Intentif 

Deze game based learning tool beschikt over eindeloos veel toepassingen en uren speel en leerplezier.

DEZE TOOL ALS OPLOSSING

In de doos zit een handleiding voor gebruiken en 4 thema’s om mee aan de slag te gaan.

 • Elefanto ondersteunt het belang van feedback en feedbackcultuur. Je leert samen reflecteren over feedback door middel van stellingen en quotes. Je leert stekelwoorden herkennen die je beter kan vermijden en je wordt je meer bewust van het onderscheid tussen observatie en interpretatie 
 • Fal Truo leert jou en jouw team bij het leren geven en ontvangen van feedback door demonstratie en observatie. Je leert goed en doelgericht luisteren en de meest voorkomende valkuilen kennen bij het geven van feedback 
 • Cielo Inferno zorgt voor een debat en reflectie over de mogelijke positieve en/of negatieve resultaten van het al dan niet geven van feedback voor jezelf, je team of de organisatie. Het zorgt voor het cultiveren van een gezonde feedbackcultuur en -attitude 
 • Guruo leert jou de verschillende stappen herkennen in het geven van correcte feedback en zorgt voor durf, creativiteit en verhogen van improvisatietal

 

WELLBEING@WORK

Leer moeitelozer en met respect voor elkaar samen te werken

Met deze tool kan je samenwerken als team met een goede mindset en een positieve houding naar elkaar. 

JOUW UITDAGING

In sommige teams kan omwille van druk, veranderingen, ervaringen thuis wel eens een negatieve sfeer komen te ontstaan waardoor en mensen neigen ziek te vallen, weg te vluchten of mee in de negatieve spiraal terecht te komen. 

Met deze tool dan kan je samen weer de goede richting uit en de neuzen op een positieve manier in dezelfde richting. Je zorgt voor een sfeer van positiviteit en mekaar ondersteunen en meenemen in de juiste richting om zo een aangenamere koers te varen als team. 

Dit is een verantwoordelijkheid van éénieder van het team en kan je als kapitein van de vloot niet alleen. 

DEZE TOOL ALS OPLOSSING

Via deze tool kan je op een laagdrempelige en veilige manier samen anders gaan communiceren zodat er meer luchtigheid ontstaat en respect op de werkvloer.

Deze took is ontwikkeld door Way2play ISM Idewe en Testaankoop 

Deze game based learning tool beschikt over eindeloos veel toepassingen en uren speel en leerplezier.

DEZE TOOL ALS OPLOSSING

In de doos zit een handleiding voor gebruiken en 4 thema’s om mee aan de slag te gaan. 

 • Konekto gaat over de verschillende stappen bij het geven van feedback en je leert begrijpen wat elke stap in het proces betekent. Je leert de valkuilen bij het geven van feedback en leert concrete uitspraken toewijzen aan de juiste fase bij het geven van feedback 
 • Electa maakt ons bewust van onze natuurlijke neiging om te focussen op de problemen, het negatieve, de verschillen en de zwaktes.  Je ontwikkelt samen de vaardigheid en de mogelijkheden van ‘omdenken’ 
 • Empatri maakt je bewust van de mogelijke oorzaken en gevolgen van grensoverschrijdend gedrag en je gaat samen in discussie en reflectie over gewenst handelen in potentieel grensoverschrijdende situaties. Het zorgt er tevens voor dat je op een neutrale basis ook het gesprek kan openen over ‘real life ‘ situaties 
 • Distingo is een fijn spel dat je meer bewust maakt van het verschil tussen observatie, interpretatie en oordeel. Zo ondersteunt jou en je team om misverstanden en conflicten te vermijden minder oordeel of interpretatie van feiten.

DE TOOLS SAMENGEVAT

Wanneer?

Wat?

Waarom?

INIATIETRAININGEN 
VAN DEZE TOOLS

Elke tool over een uitgebreide handleiding en kan jij als leidinggevende dadelijk mee aan de slag. 

Toch kan het een voordeel zijn om eerst een paar uren training te nemen om ermee aan de slag te gaan. 

Er bestaat de mogelijkheid om begeleidingstips door mij te ontvangen zodat het faciliteren nadien gemakkelijker gaat en je sneller op weg bent. 

Via een workshop die we in jouw bedrijf organiseren met een aantal leidinggevenden of met jouw team kan ik jou ondersteunen 

PRAKTISCH

KEUZE UIT:

 • Initiatie moeitelozer samen tot oplossingen komen dankzij tool Kansmakers  
 • Initiatie moeitelozer samenwerken met klanten dankzij tool Customer experience 
 • Initiatie  moeitelozer samenwerken als team dankzij tool Wellbeing 
 • Initiatie moeitelozer samen communiceren dankzij tool feedback

DIT AANBOD IS MOGELIJK:

 • voor een max van 8 deelnemers  
 • halve dag aan 400 euro excl tool 
 • volledige dag aan 750 euro excl tool 
" Kan je hier een getuigenis zetten van iemand van acerta of van kansmakers."
Tommy Rivers
UI / UX Designer

De kracht van diversiteit in
je team


Merk jij ook de verschillende persoonlijkheidstypes die elk anders reageren in bepaalde situaties en ook op die manier zorgen voor diversiteit binnen het team?

De door mij aangeboden kant-en klare tools zijn een zeer fijn instrument om die diversiteit als ene kracht in te zetten en moeitelozer samen te werken. In een sfeer waar iedereen wordt ingezet op zijn talenten en vaardigheden en we beroep doen als leidinggevende op de kennis, kunde en mogelijkheden van het team zodat jij als leidinggevende niet alleen aan de kar hoeft te trekken. Samen sterk en samen vooruit! 

Get in touch

Location

887 Myrtle Dr. 
Bronx, NY 16544

Contact Us

Phone : + 1 800 755 60 20

Email : contacts@company.com

Our Hours

MON-FRI 09:00 – 19:00

SAT-SUN 10:00 – 14:00

FAQ

Hier kan je eventueel veelgestelde vragen al op voorhand zetten zodat het helder is. kan ook weg, mag je kiezen. mag ook eventueel onderwerpen opsommen die je aan bod laat komen en dan noemen we het niet FAQ maar onderwerpen of problemen die je kan aanpakken via jou met zelfsturing zodat mensen zich herkennen.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec mattis, pulvinar dapibus leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am item content. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Onze klanten (mss voor later) maar je kan acerta en klokhuis zetten bv